Dirigent - Original Liemers Musikanten

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Dirigent

De Kapel


Per 1 okt. 2017 is John Derks, 53 jaar, uit Druten de dirigent van de Original Liemers Musikanten uit  Zevenaar. Als Dirigent is hij fulltime actief, allround, en heeft ruime ervaringen bij o.a. Egerländer kapellen, Harmonie en Fanfare orkesten en Slagwerkorkesten /-groepen.
Momenteel is John Dirigent bij " Fanfare" St. Lambertus - St Barbara te Alphen - Dreumel, "Muziekvereniging" Amicitia te Langenboom, "Muziekvereniging" Juliana te Haps, "Bigband" Thompson Bridgeband te Grave, "Slagwerkgroepen" Excelsior Deest, Concordia Schaijk en Juliana Haps en "Malletband" Ad Astra te Asperen. Alle orkesten hebben een hoog entertainment en Show gehalte met niveaus tussen de 1 e en 4 e Divisie.
Daarnaast wordt ook les gegeven op Basgitaar en toetsen en schrijft hij arrangementen voor zowel Egerländer kapellen, Harmonie en Fanfareorkesten en Big Bands. Ruim 10 jaar is hij eigenaar van zijn  Vic Firth drumstokkenlijn.
Als muzikant, heeft de nieuwe dirigent van de Original Liemers Musikanten ruime ervaring in Egerländer kapellen, Ha/Fa orkesten, Big Bands, Show orkesten en Combo’s.
‘Muziek is zijn leven, Dirigeren en Doceren zijn passie. Kortom: Muziek zijn alles’

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu